Om meg

kaisa profil blogg

Jeg heter Kaisa Sofie.

Kreativitet er et ord som beskriver mine interesser ganske bra. Jeg elsker å være kreativ og tenke litt utenfor boksen. Barna mine er nok min største inspirasjon når det kommer til livsnytelse. Jeg streber etter å bli den beste utgaven av meg selv ved å leve i nuet og gjøre ting jeg elsker som – å lage mat, det er så gøy for det smaker så godt og lager du det selv kan du gjøre hva du vil. Ingenting er bedre når mine to super kokker (døttrene mine) hjelper til med maten, da slår vi like så gjerne 2 fluer i en smekk, nemlig kvalitets tid og kvalitets mat. Hva er vel bedre?!

– Jeg elsker å tegne og male. Min mor og morfar er to dyktige tegnere og en stor inspirasjon, som har gjort meg til den tegneren jeg er i dag.

– Interiør i den grad at jeg trives i mitt eget hus, jeg har ikke noe typisk stil, men er over middels opptatt av farger og gode kombinasjoner av ting og tang i hjemmet. Detaljer synes jeg er viktig.

Jeg er født og oppvokst utenfor Bergen. Bosatt meg her sammen med min mann Pål-Fredrik og tre barn Hedda-Sofie 6 år, Frida-Mari 5 år og Benjamin på 0. Vi har bygget nytt hus i verdens beste boligfelt, så vi føler oss ganske heldig.