Vårt hjem

Det er bare en mnd siden vi flyttet inn i nybygget hus. Fantastisk deilig å komme i hus etter 4 år i leilighet! Jeg bestemte meg for å ikke ha en eneste hvit vegg, huset skal bli fylt med farger. For meg er det viktig at man velger farger som spiller positivt inn på humøret. Det er viktig for meg å skape trivsel og gode følelser. Det er tross alt her man skal bo. Jeg ligger ut noen bilder selv om jeg ikke er helt i boks enda. Noen bilder i dagslys og noen på kvelden.

 

Inngangspartiet 

Her valgte vi å velge en gul farge rett og slett fordi vi er veldig glad i fargen, og det er en farge du blir i godt humør av. Men ikke hadde klart å hatt den i et rom jeg oppholdt meg lenge i av gangen. Siden den er såpass sterk er entreen en perfekt plass å ha den. 

IMG_4005

PÅ KJØKKENET

På kjøkkenet har jeg valgt en grønn farge som heter Minty Breez, som jeg er veldig fornøyd med. Den er akkurat passe mørk og passe lys og gir god dybde i rommet! Kjøkkenet mitt har en del lamper både i taket og på veggene, som gir spill i rommet og gjør det enda mer hjemmekoselig.

IMG_4152

IMG_4155

De grønne stolene er kjøpt på gjenbruksbutikk, og trenger en liten oppussing, men tenker å beholde den grønne fargen.

IMG_4157

IMG_4116

 

I STUEN

Her har jeg valgt to farger Marakech og Deco blue. Jeg ville egentlig ha en annen farge i stuen, men etter mye om og men endte jeg opp med Marakech på to av veggene. Siden den gikk best oppimot Deco blue som er på den største veggen min. Samtidig gir den en lunhet man bare kan drømme om. Som sagt, er vi jo nettopp flyttet inn så det ser nok litt mer ferdig ut om en stund, jeg kommer til å oppdatere etterhvert når det kommer noe nytt.  

IMG_4146

IMG_4149

IMG_4135

Kveldsbilde

IMG_4140

 

Kveldsbilde

Lille Badet

Her kommer du inn i et koselig rom. Panelet som er på veggene er sjarmerende og enda mer med blåfargen som er malt på. Jeg valgte en litt gammeldags stil her inne så derfor har vi kledd halve rommet i panel for å få en softere look. I våtsonen har vi fliselagt med hvite fliser. Jeg tenker at ikke alle rom må ha samme stil, da blir hvertfal jeg litt fort lei. Ellers er ikke badet heelt ferdig det heller, mangler taklist og noen små detaljer som kommer opp etterhvert. 

IMG_4083

IMG_4082

IMG_4076

IMG_4078

 

Det var det jeg hadde for denne gang. Mer kommer etterhvert.

Ha en fin dag!